woensdag 3 januari 2018

Een nieuw jaar!

Hoi hoi,

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan en ik wil jullie een gelukkig en gezond nieuwjaar wensen. Mijn goede voornemen van dit jaar is om het bloggen weer op te pakken en jullie allemaal leuke kaarten en projecten laten zien.

Maar vandaag wil ik jullie laten weten dat de Sale-a-Bration van Stampin’Up! weer van start is gegaan en dit feestje gaat door tot 31 maart aanstaande. Bij iedere € 60,- kun je een gratis product uitzoeken uit de Sale-a-Bration brochure (dus bij € 120,- twee producten enz). Dit jaar staan de Celebrate You Thinlits Dies en de stempelset Happy Wishes in de brochure. Deze zijn gratis bij een bestelling van € 120,- aan Stampin’Up! producten. De Happy Wishes stempelset is ook in het Nederlands verkrijgbaar (klik hier)

Ook de Lente / Zomer catalogus is weer van start gegaan en staat boordevol met leuke nieuwe producten. Hier onder kun je de Sale-a-Bration brochure en de Lente / Zomer catalogus klikken om ze te bekijken.


Sale-a-Bration

Lente / Zomer


Mocht je nog vragen hebben of producten willen bestellen stuur dan gerust een mail naar mystampinworld@gmail.com ik help je graag verder.

Groeten,
Esther

Geen opmerkingen:

Een reactie posten