Bestellen

Catalogus bestellen

Wil je ook lekker op de bank met een kopje koffie of thee de nieuwe catalogus doorbladeren? Stuur een mailtje naar mystampinworld@gmail.com en tegen vergoeding van de verzendkosten stuur ik een exemplaar naar je toe. Bij je eerste bestelling worden deze kosten in mindering gebracht.

Bestelling plaatsen

Heb je iets leuks gezien in de jaarcatalogus of seizoenscatalogus en wil je een bestelling plaatsen. Dat kan!


Stuur me een mailtje op mystampinworld@gmail.com met daarin de naam van het product, het artikelnummer en je adresgegevens. Je ontvangt daarna van mij een bevestigingsmail met de betaalgegevens. Zodra je betaling binnen is zal ik je bestelling doorsturen naar Stampin'Up! Ik plaats dan de bestelling op jou naam en het wordt binnen Nederland rechtstreeks naar je huis verzonden. De verzendkosten zijn € 5,95 ongeacht het gewicht van het pakket.


Bij bestellingen boven de € 75,= zijn de verzendkosten GRATIS.Verzamelbestelling

Woon je in de omgeving van Bergschenhoek dan kun je met de verzamelbestelling mee bestellen. Je betaalt dan geen verzendkosten. Je geeft je bestelling per mail aan mij door en als het bij mij binnen is kun je het hier op komen halen. 
Wanneer ik een verzamelbestelling ga doen zal ik op mijn blog en Facebook pagina een bericht hierover plaatsen. Je kunt ook altijd even informeren of ik binnenkort nog een verzamelbestelling ga doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten