zaterdag 1 april 2017

Creatieve Harten Bloghop - Flora & Fauna



Hoi hoi,

Leuk dat je een kijkje komt nemen bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Vandaag laten we weer mooie creaties zien met de producten van Stampin'Up! Het thema van deze maand is Flora en Fauna.

Mijn project van deze maand is een Poppin' Box Card. Ik zag deze laatst bij mijn teamgenoot Danielle van Stamp a Long op haar blog staan. Zij had op YouTube een filmpje gevonden van Gemma Clarke waarin dit project wordt uitgelegd.

Voor mijn versie van dit project heb ik de Foxy Friends bundel gebruikt met het bijbehorende A Little Foxy Designer Series Paper en de Nederlandse sentimenten.






De basis van het hoesje om de kaart is van Pool Party cardstock. Hierop heb ik een stukje van het A Little Foxy dsp geplakt. Daarna heb ik een rozet gemaakt met daarop een stukje Whisper White cardstock uitgestanst met de Stitched Shapes Framelits Dies. Vervolgens heb ik het vosje gestempeld in Calypso Coral. De tekst komt uit de Nederlandse sentimenten en is met Memento gestempeld op Pool Party cardstock. Als laatste een strikje gemaakt van het Stitched Ribbon in Smokey Slate.


De kubus is gemaakt van Calypso Coral cardstock en iedere zijde heb ik anders aangekleed. Wel heb ik op alle vier de zijden een mat gemaakt van Smokey Slate cardstock en heb ik de Stitched Shapes Framelits Dies gebruikt om de vierkanten uit te stansen. Hierboven heb ik een stukje dsp en Whisper White cardstock uitgestanst. Op het Whisper White cardstock heb ik weer het zelfde vosje gestempeld en dezelfde tekst gebruikt. 


Op deze zijde heb ik eerst het vosje gestempeld op een stukje Whisper White cardstock en het hoofd van het vosje nog een keer op een restje Whisper White. Het hoofd heb ik met de pons uitgeponst en met een dimensional opgeplakt. Vervolgens heb ik het hele vosje ook nog een keer gestempeld op een post-it en deze uitgeknipt en over de op het Whisper White cardstock gestempelde vosje geplakt (zorg dat je het plakrandje van de post-it kan gebruiken). Daarna heb ik met Crumb Cake de boomstam gestempeld en daarna de post-it weer verwijderd. Nu lijkt het net of het vosje op de boomstam zit. De paddenstoelen heb ik uitgeknipt uit het dsp en met een dimensional opgeplakt.  


De volgende zijde is vrij eenvoudig. Hier heb ik een stukje dsp en Whisper White cardstock uitgestanst. Op het kleine vierkantje heb ik de tekst uit de Nederlandse Sentimenten gestempeld en twee paddenstoelen. De boom is in Pool Party gestempeld, uitgeknipt en met een dimensional opgeplakt.


Op de laatste zijde heb ik de vlaggetjes uit het dsp geknipt en opgeplakt. Uit een restje Smokey Slate heb ik alle onderdelen van de Foxy pons geponst. Een aantal onderdelen heb ik ook uit Whisper White geponst en alles weer opgeplakt. Als laatste heb ik toch nog twee paddenstoelen gestempeld.

Ik hoop dat je mijn project leuk vindt en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat. Er zijn nog meer leuke projecten te bewonderen vandaag dus hop gezellig verder. De complete lijst van deelnemers vind je onderaan dit bericht.

De volgende stop van onze bloghop is het blog van Monique de Kok! Klik op de knop volgende en dan kom je op haar blog. 
Monique de Kok

Heb je vragen over dit project, wil je een bestelling plaatsen of wil je meer weten over de producten van Stampin'Up! kun je altijd een mailtje sturen naar mystampinworld@gmail.com

Veel plezier nog bij de rest van de bloghop en hopelijk tot de volgende keer!

Groetjes,

Esther


9 opmerkingen:

  1. Wat een leuk project! Die ga ik ook eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is zo'n poppin'box leuk he. Met Diana van de week ook bezig geweest. Bedankt voor jouw inspiratie met de vos!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helemaal het einde! Super leuk project :)
    Groetjes,
    Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een superleuk project! Zag ze al eerder voorbij komen, toch maar op mijn to-do list nu.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. I adore these popping boxes, they are quite popular atm too. Beautiful x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schattig doosje zeg!! Het filmpje is ook leuk. Ik verbaasde me er altijd over hoe grappig het effect is

    BeantwoordenVerwijderen
  7. O dit is gaaf! Moet ik ook eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een gave kaart! En heel leuk uitgevoerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een gaaf project! Super leuk geworden.

    BeantwoordenVerwijderen