maandag 27 februari 2017

Happy Celebrations

Hoi hoi,

Vandaag weer een kaartje met de stempelset Happy Celebrations op mijn blog. Dit kaartje ziet er weer heel anders uit doordat ik echt alleen de stempels en de Celebrations Duo Textured Impressions Embossing Folders heb gebruikt. 



De kaartbasis is gemaakt van Thick Whisper White met daarop een mat van Soft Sky. Daarna heb ik de woorden gestempeld met Memento Tuxedo Black op een stukje Whisper White en vervolgens de Happy embossing folder gebruikt. Deze embossing folder debost eigenlijk waardoor je het witte gedeelte in de letters blijft zien. De kleuren inkt die ik heb gebruikt zijn Smokey Slate, Soft Sky en Blushing Bride en het lintje is het Stitched Ribbon in Smokey Slate.

Ik hoop dat jullie dit weer een leuk kaartje vonden. Heb je vragen of wil je een bestelling plaatsen stuur me dan een mailtje naar mystampinworld@gmail.com ik help je graag!

Groetjes,
Esther

dinsdag 21 februari 2017

Lift Me Up


Hoi hoi,

Vandaag een leuk verjaardagskaartje met de Lift Me Up stempelset en de Up & Away Thinlits Dies. Toen ik in november voor de eerste keer de voorjaarscatalogus in handen kreeg stond onder andere deze set hoog op mijn verlanglijstje.



Het kaartje is een dubbele Z-fold kaart en echt super leuk om te maken. De basis heb ik gemaakt van Smokey Slate cardstock met daarop een mat van Night of Navy en daarop het Carried Away designer series paper (dsp). Dit dsp kun je gratis krijgen bij een bestelling van € 60,- (exclusief verzendkosten) tijdens de Sale-a-Bration (tot en met 31 maart 2017). 

De luchtballonnen en de tekst heb ik met versamark inkt en wit heat embossingpoeder op Mint Macaron, Night of Navy en Smokey Slate cardstock gezet en de luchtbalonnen daarna met de dies uitgestanst. Ook de wolkjes zitten bij de Up & Away Thinlits Dies. De banner is met de Banner Triple punch gemaakt. 

Wil je deze leuke stempels en dies bestellen stuur dan een mailtje naar mystampinworld@gmail.com. O ja, als je de stempels en dies als bundel besteld krijg je ook nog eens 10% korting.

Groetjes,
Esther



dinsdag 14 februari 2017

Suite Sentiments


Hoi hoi,

Vandaag geen valentijnskaartje op mijn blog maar een leuk kaartje dat ik nog had liggen van de teamdag van januari en die ik toch nog graag wil laten zien. Dit kaartje is de make en take die Carmen Morris had verzorgd. Voor dit kaartje kregen wij een zakje met de produkten uit de Cupcakes & Carousels Embellishment Kit, die we op ons kaartje konden gebruiken.

De tekst op het kaartje komt uit de Suite Sentiments die in de voorjaarscatalogus staat. In deze set zitten verschillende teksten en elke tekst past bij een suite uit de voorjaarscatalogus. De achtergrond is gestempeld met de Timeless Textures set in de kleur Crumb Cake en Pool Party. Voor de "Tag" maakte ik gebruik van de Scalloped Tag Topper. Deze is gemaakt in de kleur Peekaboo Peach. De toevoeging van de embellishments maakte het kaartje helemaal af.

Groetjes,
Esther


donderdag 9 februari 2017

Happy Celebrations

Hoi hoi,

Vorige maand heb ik jullie al een filmpje van Stampin'Up! laten zien met de Happy Celebrations stempelset en de Celebrations Duo Textured Impressions Embossing Folders. Afgelopen dinsdag ben ik er eindelijk zelf mee aan de slag gegaan. Wat een onwijs leuke set is het. 






Bovenstaand kaartje heb ik met de kleuren Calypso Coral en Smokey Slate gemaakt omdat ik binnenkort een verjaardagskaartje voor een vrouw nodig heb. De tekst komt ook uit de set en heb ik met versamark gestempeld en toen wit embossingpoeder er op gestrooid en dit verhit met de heattool. Ik was zo blij met het eindresultaat dat ik er gelijk nog maar een met Pool Party heb gemaakt. 



Wil je zelf ook zo'n leuk kaartje maken of heb je vragen stuur me dan gerust een mailtje op mystampinworld@gmail.com.

Groetjes,
Esther

vrijdag 3 februari 2017

Lift me Up!

Hoi hoi,

Hebben jullie de leuke Lift me Up bundel ook al gezien?

Als je deze bundel aanschaft op hout krijg je tijdens de Sale-a-Bration die loopt tot 31 maart aanstaande het Carried Away disigner series paper GRATIS. In onderstaand filmpje laat Stampin'Up! zien hoe je heel makkelijk een voorraad kaarten kunt maken met deze bundel. Altijd handig toch?


Ook dat leuke blikje om je stapel kaarten te bewaren krijg je GRATIS bij een bestelling van minimaal €60,- aan producten.

Wil je ook met deze bundel aan de slag of heb je vragen kun je altijd een mailtje sturen naar mystampinworld@gmail.com. Ik help je graag!

Groetjes,
Esther