zondag 29 januari 2017

Een vrouwen kaart

Hoi hoi,

In mijn vorige bericht heb ik de mannenkaart laten zien die ik gemaakt had voor de teamdag. Vandaag laat ik jullie de vrouwenkaart zien.


Voor deze kaart heb ik de voor de bloemen de Nederlandse stempelset Recht uit het hart met bijbehorende thinlits gebruikt. Omdat deze kaart voor mijn up-line Michelle uit Engeland is heb ik de tekst uit een retired set gebruikt. Ook nog even een banner gemaakt en daarop een banner van vellum. 


Leuk dat je weer een kijkje kwam nemen!

Groetjes,
Esther


woensdag 25 januari 2017

Een mannen kaart

Hoi hoi,

Voor de teamdag die ik afgelopen zaterdag heb gehad moest er een echte mannenkaart en vrouwenkaart gemaakt worden. Nu vind ik het altijd lastig om een echte mannenkaart te maken mede omdat ik geen echte mannen stempels heb. Maar het moest toch gebeuren dus ben ik aan de slag gegaan. Op pinterest vond ik een leuke layout die ik wel kon gebruiken en zo is onderstaand kaartje ontstaan.

De basiskaart is in whisper white en daar zijn verschillende lagen cardstock en dsp op geplakt in de kleur Marina Mist uit de Subtles collectie. De tekst komt uit de stempelset Suite Sentiments en heb ik met versamark gestempeld en daarna met koper embossingpoeder en de heattool verhit. De spetters komen uit de Timeless Textures stempelset en maken het geheel net nog even af.

Heb je vragen over dit kaartje of wil je zelf ook aan de slag met de producten van Stampin'Up! dan help ik je graag! Je kunt een mailtje sturen naar mystampinworld@gmail.com.

Groetjes,
Esther

vrijdag 20 januari 2017

Sending Love Suite


Hoi hoi,

Deze schattige kleine kaartjes zijn gemaakt met de producten uit de Sending Love Suite en zijn te vinden op pagina 14 en 15 van de lente / zomer catalogus. Het leuke van deze suite is dat alles zo goed bij elkaar past. Zo maak je dus makkelijk en snel een leuk kaartje voor bijvoorbeeld valentijnsdag.

Groetjes,
Esther
dinsdag 17 januari 2017

Floral Boutique DSP


Hoi hoi,

Het is al weer even geleden dat ik een blog berichtje heb geschreven maar hier ben ik dan eindelijk weer. Onderstaand kaartje is een diagonale gatefold kaart en kwam ik tegen op het blog van Sandra Korten. Natuurlijk heb ik wel mijn eigen draai aan het kaartje gegeven. Voor mijn kaartje heb ik het Floral Boutique dsp gebruikt en de stempelsets Birthday Bright, Suite Sentiments en de bloem uit de Nederlandse stempelset Recht uit het hart. De rondjes zijn uitgestanst met de Big Shot en de Layering Circles Framelits.


Wil je ook aan de slag met deze of andere producten van Stampin'Up! dan is dat nu extra leuk want bij iedere € 60,= die je besteed kun je een gratis product uit de sale-a-bration catalogus uitzoeken. Wil je hier meer over weten of wil je een bestelling plaatsen kun je een mailtje sturen naar mystampinworld@gmail.com.

Groetjes,
Esther

woensdag 4 januari 2017

SALE - A - BRATION 2017

Hoi,

Vandaag is de Sale-a-Bration van Stampin'Up! begonnen. Deze loopt van 4 januari tot en met 31 maart. Het is een geweldig feest want bij iedere €60,- kun je een product uit de Sale-a-Bration brochure kiezen en bij €120,- twee producten enzovoorts.

Ook de nieuwe lente / zomer catalogus is vandaag in gegaan en daar staan ook echt geweldige nieuwe stempelsets in. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kun je de catalogussen eens rustig door kijken.

Heb je vragen over de Sale-a-Bration, wil je een papieren versie van de catalogus of wil je een bestelling plaatsen stuur dan een mailtje naar mystampinworld@gmail.com, ik help je graag!

Groetjes,
Esther