zondag 11 december 2016

Spring/Summer catalogus 2017

Hoi,

Stampin' Up! heeft een aantal leuke filmpjes gemaakt met de produkten uit de nieuwe Spring/Summer catalogus. Deze nieuwe produkten zijn vanaf 4 januari te bestellen.

Dit is een van mijn favorieten.


En ook deze staat hoog op mijn lijstje.De komende dagen zal ik nog meer filmpjes plaatsen.


Ook de uitverkoop loopt nog tot 3 januari. Zie je iets leuks en wil je bestellen stuur dan een mailtje naar mystampinworld@gmail.com. 

Groetjes,
Esther

maandag 5 december 2016

Gift card holder

Hoi, hoi,

Vandaag een gift card holder. Voor een vriendin die een FashionCheque voor haar verjaardag wilde maakte ik deze houder. Het idee kwam ik op Pinterest tegen en de aankleding van het hoesje heb ik in dezelfde kleuren als de FashionCheque gehouden.


De basis van de houder is gemaakt uit Basic Black cardstock. Als sluiting heb ik een soort tabje gemaakt met het Envelope Punch Board. Met Melon Mambo cardstock heb ik er een band om gemaakt en deze met goudkleurig glitter washi tape en de Layering Circles Framelits versierd. De tekst komt uit de Balloon Celebration stempelset. Om het helemaal af te maken nog een paar bloemetjes met Rhinestones en hij is klaar.


Groetjes,
Esther

donderdag 1 december 2016

SALE -UITVERKOOPHoi,

Vandaag is de grote uitverkoop begonnen bij Stampin'Up!

Tot en met 3 januari kun je honderden producten aanschaffen met kortingen tot wel 60%. De geselecteerde producten kun je bekijken in de Webshop onder Year-End Closeouts.

Zie je iets leuks en wil je bestellen dan regel ik dat graag voor je. Je kunt je bestelling mailen naar mystampinworld@gmail.com en ik zal je bestelling zo snel mogelijk voor je in orde maken.

Groetjes,
Esther